blogname

112
enschedenieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Getuigen van beroving gezocht


Enschede - Gisterenavond, rond 18.30 uur, liep een man over de Stroinksbleekweg. De man was op weg naar zijn auto na een fotoshoot bij de ArtEZ Hogeschool voor de kunsten gevestigd aan de Hulsmaatstraat.

Achter zich hoorde hij twee scooters dichterbij komen. Toen deze vlakbij hem waren sprongen beide bijrijders af en pakten de man stevig vast en schreeuwden dat hij zijn tas moest afgeven. Ook zijn mobiele telefoon werd gestolen, maar deze gooiden de daders al snel weer van zich af. Direct na de beroving zijn beide scooters weggereden in de richting van de kruising van de Stroinksbleekweg met de Hulsmaatstraat en zijn hierna linkaf geslagen. Helaas heeft het slachtoffer geen kentekens van de scooters kunnen noteren.

De weggenomen tas zat vol met fotografieapparatuur, waaronder twee Nikon fotocamera's, een Nikon lens, twee lenzen van het merk Sigma, twee flitsers en twee radio-triggers.

Signalement van de daders (de bijrijders):
- Tussen de 1.70 en 1.75 m lang
- Getinte huidskleur
- Beide daders droegen een donkerkleurige helm, deze helmen waren voorzien van een extra kap die beide daders omhoog hadden geduwd. Wanneer deze kap naar beneden staat, zie je niets door deze kap.

Weet u meer over deze brutale overval? Neem dan contact met de politie via 0900-8844 of liever via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws