blogname

112
enschedenieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Zware dag voor Gemeente Enschede


Enschede - Vandaag was zoals jullie allen hebben gemerkt een stormachtige dag, helaas met een zwarte rand.

Door de hele stad zijn er dingen kapot gegaan en uit de grond getrokken door de zware wind. Denk hierbij aan bomen, dakpannen, dak-ventilatoren, schuttingen, enzovoorts. Het aantal meldingen bleef maar komen, hierdoor konden de noodhulp collega's het niet aan. De recherche collega's hebben het uniform aangetrokken en hebben in de noodhulp ondersteund.

Gelukkig is de storm weer gaan liggen en kan de schade opgemaakt en hersteld worden. Mocht er weer een stormachtige dag zijn vragen wij jullie om alleen in uiterste gevallen 112 te bellen waardoor de lijn niet onnodig bezet is.


Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws