blogname

112
enschedenieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Tip alerte burger leidt tot aanhouding


Enschede - Dinsdagmiddag 13 maart is een 32-jarige man uit Enschede aangehouden op verdenking van poging tot diefstal. De politie kwam de man op het spoor na een tip van een oplettende burger.

Rond 14:30 uur kreeg de politie een telefonische melding van een verdachte situatie in een fietsenstalling op het Stationsplein. De melder zag een man in de stalling rondlopen, met speciale aandacht voor de gestalde fietsen. De politie ging direct op de melding af en trof de man aan in de fietsenstalling. Hij bleek verschillende inbrekersgereedschappen bij zich te hebben die gebruikt kunnen worden om fietsen te stelen. Daarnaast was hij in het bezit van valse sleutels. De agenten hielden de man aan op verdenking van poging diefstal.

Verdacht gedrag

Bent u getuige van een verdachte situatie? Ziet u verdacht gedrag of een strafbaar feit gebeuren? Is er direct hulp nodig? Meld het de politie. De politie beoordeelt wat de mogelijkheden zijn om actie te ondernemen.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws